Seedorf zou het mooi vinden als Ronaldo zijn record evenaart

11 oktober 2020, 11:06

Nog altijd is Clarence Seedorf de enige speler in de voetbalhistorie die het voor elkaar heeft gekregen om met drie verschillende clubs de Champions League te winnen. Cristiano Ronaldo kan dat kunstje ook flikken, als het hem met Juventus lukt om de bokaal te winnen. Seedorf zou het prima vinden als Ronaldo dat record evenaart.

De inmiddels 44-jarige Seedorf greep de prijs met Ajax, Real Madrid en AC Milan. Met laatstgenoemde club won hij de beker zelfs twee keer. Ronaldo heeft de prijs al vijf keer gewonnen: vier keer met Real Madrid en eenmaal met Manchester United. Lukt het hem om ook met Juventus de beker te pakken, dan heeft hij hem dus ook met drie clubs gewonnen. "Ik zal altijd de eerste zijn die dat heeft gepresteerd, dat blijft zo", zegt Seedorf tegen Goal. "En records zijn er om geëvenaard en gebroken te worden. Juventus is natuurlijk altijd kandidaat om de Champions League te winnen. Cristiano heeft de motivatie, dus ik zou niet weten waarom niet?"

Ronaldo is inmiddels 35 jaar, terwijl Messi 33 jaar is. Het is dus duidelijk dat er over enkele jaren een einde aan een tijdperk gaat komen. "Gaan we nieuwe spelers zien die zo'n status gaan bereiken", vraagt Seedorf zich af. "Ik zou dat mooi vinden, want Cristiano en Messi hebben hebben 12/13 jaar lang de dienst uitgemaakt door steeds meer te willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen