De Bruyne baalt van gemis aanvallers en acht Engeland favoriet

10 oktober 2020, 21:41

Kevin de Bruyne voelt zich een beetje Rémy van het boek Alleen op de Wereld. De middenvelder van Manchester City neemt het met België zondag op tegen Engeland in het kader van de Nations League, maar ziet dat er veel landgenoten ontbreken in het keurkorps.

Eden Hazard en Dries Mertens zijn er bijvoorbeeld niet bij. Hazard is wederom geblesseerd, terwijl Mertens in quarantaine zit. En dat gemis is merkbaar, aldus De Bruyne in aanloop naar de clash met de Engelsen. "Ik kan niets alleen doen: ik ben een mens en maak deel uit van een team. Ik kan niet de rol van Dries, Eden en mezelf opnemen", dekt hij zich op de persconferentie in.

De Engelsen hebben twee punten minder dan de nog altijd foutloze Belgen in de poule met verder Denemarken en IJsland. De winnaar doet dus uitstekende zaken. De Bruyne is lovend over de opponent. "Dit wordt vooral een goeie test voor ons, om te zien hoever we staan tegen sterke landen. Want Engeland heeft een jonge ploeg met veel potentieel. Op het komende EK en het WK een jaar later moeten ze mikken op winst. Daarnaast missen we enkele spelers en dat maakt het misschien nog wat moeilijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen