Streuer: "Jongens als Elia en El Ahmadi hadden we willen hebben"

10 oktober 2020, 17:33

Jan Streuer kijkt met tevredenheid terug op de transferzomer van FC Twente. De technisch directeur van de club werd in juni gevraagd om zijn pensioengeld tijdelijk te parkeren en toch weer aan de slag te gaan. Daar heeft hij geen spijt van, zo blijkt in een interview met TC/Tubantia.

Hij begon met een selectie van slechts acht spelers, maar denkt inmiddels een Eredivisiewaardige ploeg te hebben samengesteld. Toch baalt hij van sommige mislukte onderhandelingen, al is een 'honderdprocentscore' onmogelijk volgens de 69-jarige. "Jongens als Elia en El Ahmadi hadden we willen hebben, maar aan de andere kant moet je wel graag voor FC Twente willen spelen. Wij hebben in grote lijnen de spelers binnengehaald die we wilden." Ook de zoon van Zinédine Zidane werd aangeboden, daar hadden de Tukkers echter geen interesse in.

Voor de komende transferzomer verwacht Streuer geen vuurwerk in de Grolsch Veste. "De spelers die we in de toekomst nog huren, moeten de extraatjes zijn. Die lange termijn gaan we nu verder in kaart brengen. Ik verwacht dat we in januari in elk geval niets gaan doen. Als dat wel zo is, hebben we ons werk niet goed gedaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen