Mahi hoopt via Utrecht alsnog te kunnen slagen in het buitenland

10 oktober 2020, 13:20   Bijgewerkt: 10 oktober 2020, 13:25

Mimoun Mahi keerde deze zomer bij FC Utrecht na een afwezigheid van één jaar terug in de Eredivisie. Bij FC Zürich ging de aanvaller vorig seizoen een buitenlands avontuur aan, maar mede door blessures werd dit geen succes. Toch heeft hij de hoop om te slagen in het buitenland nog niet opgegeven.

"Iets in mij zegt dat ik nog niet klaar ben in het buitenland", zegt Mahi in gesprek met Voetbal International. "Zürich was voor mij de verkeerde keuze op het verkeerde moment. Daar wil ik niet te lang in blijven hangen. Het enige wat je kan proberen te doen, is ervan leren. Hoe? De volgende keer dat ik naar het buitenland kan, wil ik eerst met eigen ogen de club zien. De faciliteiten bekijken, de mensen spreken. Ook zou ik met nog meer collega's praten over de club voor ik in een vliegtuig stap. Dat zijn de lessen die ik heb geleerd en zeker meeneem.

Op dit moment richt Mahi zich volledig op FC Utrecht, dat hem deze zomer transfervrij oppikte. "Geloof me, er kunnen hier echt mooie dingen gebeuren. Daar wil ik onderdeel van zijn. Maar op een dag wil ik het nog wel een keer over de landsgrenzen proberen. Zoals ik jaren geleden al zei: ik wil graag slagen in het buitenland", aldus de 26-jarige Marokkaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen