Vermoedelijke opstelling: De Jong vervangt Memphis in de spits

10 oktober 2020, 10:38   Bijgewerkt: 10 oktober 2020, 10:54

Nederland neemt het zondagavond om 18:00 uur op in en tegen Bosnië-Herzegovina. De belangrijkste vraag is wie in de spits de plek van de geschorste Memphis Depay gaat innemen. De Telegraaf is er zeker van dat dat Luuk de Jong dat zal worden, volgens het Algemeen Dagblad komen zowel De Jong als Donyell Malen hiervoor in aanmerking.

Luuk de Jong verkeert in bloedvorm bij zijn club Sevilla, waar hij in de eerste drie competitieduels twee keer scoorde. Als hij tegen Bosnië-Herzegovina start, zal de aanvoer vanaf de flanken belangrijk gaan zijn. Daar zullen buitenspelers Steven Berghuis en Quincy Promes voor moeten gaan zorgen, zo zijn beide kranten het eens. Het AD benoemt echter dat ook Donyell Malen, die qua speelstijl meer overeenkomt met Memphis, de vervanger van de Olympique Lyon-spits kan gaan worden. 

Over de overige tien basisspelers zijn de kranten het wel eens. De Telegraaf noemt de keuze tussen doelmannen Jasper Cillessen en Tim Krul de lastigste, maar voorspelt evenals het AD een basisplaats voor Jasper Cillessen. Tim Krul stond in het oefenduel tegen Mexico nog wel onder de lat. Frank de Boer koos er toen voor om wat andere spelers aan het werk te zien.

Vermoedelijke opstelling Oranje

Cillessen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, F. De Jong; Berghuis, L. De Jong, Promes

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen