Leverkusen moet Arias maanden missen door horrorblessure

10 oktober 2020, 09:14

Oud-PSV'er Santiago Arias zal voorlopig niet meer in actie komen voor zijn nieuwe club Bayer Leverkusen. De rechtervleugelverdediger speelde in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn Colombia een WK-kwalificatieduel tegen Venezuela en liep daarbij een zware enkelblessure op. Volgens Colombiaanse media zal hij zeker vier maanden niet in actie komen.

De wedstrijd tussen Colombia en Venezuela lag al in de achtste minuut stil toen Arias het uitschreeuwde van de pijn. Na een tackle op de Venezolaanse aanvaller Darwin Machís bleef hij met zijn enkel in het gras haken, wat pijnlijke beelden opleverde. De wedstrijd lag enkele minuten stil, waarna de verdediger het veld moest verlaten. Colombia won de wedstrijd uiteindelijk met 3-0, maar dat werd overschaduwd door het incident.

Deze zomer maakte Arias op huurbasis de overstap van Atlético Madrid naar Bayer Leverkusen. In de deal heeft de club van trainer Peter Bosz ook een optie tot koop opgenomen. Arias maakte zijn debuut voor Leverkusen in de uitwedstrijd tegen VfB Stuttgart (1-1), maar zal voorlopig dus niet meer in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen