Van Persie dacht in 2019 even aan een comeback

9 oktober 2020, 22:54

Arjen Robben maakt dit jaar zijn rentree als profspeler bij FC Groningen en dat was een bijzondere actie. Hij is echter niet de enige grote naam die een rentree overwogen heeft. Ook bij Robin van Persie begon het in 2019 even te kriebelen enkele maanden nadat hij gestopt was.

Dat vertelt de aanvaller in het programma Tiki Tika Touzani. "Een paar maanden na mijn afscheid bij Feyenoord speelde ik in Manchester het afscheidsduel van Vincent Kompany", sprak Van Persie. "Daar speelde ik met Paul Scholes, Ryan Giggs, Michael Carrick, en dat ging echt zo lekker. Alles op het juiste beentje, die gasten snappen het gewoon. Ik deed de hele wedstrijd mee en maakte een lekkere goal."

De dag daarna werd de spits gebeld door Kompany. "Vincent zei dat hij vond dat ik goed speelde, en ik had er zelf ook wel een goed gevoel bij. Ik had overal kramp gekregen, maar het voelde wel goed. Toen heeft een rentree maken wel even een paar uur in mijn hoofd gezeten. Ik heb het thuis besproken met mijn vrouw en die vond dat ik het niet meer moest willen. Maar ze liet me natuurlijk vrij in mijn keuze. De dag daarna, dus de tweede dag na de wedstrijd, voelde het allemaal niet meer zo fijn in mijn lichaam toen ik wakker werd. Toen heb ik ook besloten het niet te doen", zegt de nu 37-jarige oud-international.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen