Premier League-duels online en tegen betaling te bekijken

9 oktober 2020, 20:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De leiding van de Premier League heeft vrijdag een opmerkelijk besluit genomen. Enkele duels uit de competitie zijn tot het einde van oktober namelijk alleen te volgen en tegen een losse betaling. Dat is iets nieuws en moet voor de clubs voor extra inkomsten opleveren. Er is sprake van het zogenaamde pay per view-systeem.

Er wordt zodoende gebroken met het normale systeem waarbij mensen een abonnement moeten afsluiten op zenders als Sky Sports en BT Sport om duels te kunnen bekijken. In Nederland zijn de duels uit de Premier League te zien bij Ziggo Sport. Sinds de herstart van de populaire competitie waren de duels op televisie te bekijken, maar nu wordt er gekozen voor een systeem waarbij bepaalde duels online en tegen betaling te bekijken zijn. De kijker moet 14,95 euro per wedstrijd betalen om een duel te kunnen zien. Dat heeft al tot behoorlijk wat kritiek geleid onder de voetballiefhebbers.

Het gaat echter niet om alle wedstrijden, maar een losse selectie. 'De huidige selectie van live-duels blijft, ter aanvulling zijn de overige vijf wedstrijden per ronde beschikbaar via een pay-per-view-constructie', meldt de Premier League in een statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen