Spajic: "Tadic is mijn vriend, maar niet als we tegen elkaar spelen"

9 oktober 2020, 08:56

Uros Spajic (op archiefbeeld) werd afgelopen transferperiode bij Feyenoord gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De Serviër kwam over van Krasnodar en komt in de Eredivisie zijn landgenoot Dusan Tadic tegen. De spelers hebben een goede band met elkaar, maar advies heeft Spajic niet aan zijn ploeggenoot bij de nationale ploeg gevraagd.

"Ik sprak hem pas nadat ik al medisch was gekeurd. Dus ik heb hem niet om advies gevraagd", vertelt de 27-jarige Spajic in conclaaf met het Algemeen Dagblad. "Ik ken Tadic goed van de nationale ploeg van Servië, ik kan het prima met hem vinden. Maar ik ken de rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax. Een beetje zoals Rode Ster Belgrado en Partizan Belgrado. Tadic is mijn vriend, maar straks als we in januari tegen elkaar spelen niet. Op het veld is dat gewoon anders."

Spajic sprak dus niet met Tadic over de stap naar de Eredivisie, maar had wel contact met Tonny Vilhena. Hij was bij Krasnodar ploeggenoot van de verdediger. "Mijn ploeggenoot Tonny vertelde mooie dingen over de club. En ik hou wel van druk. En dat is er als je voor Feyenoord speelt. Hier kun je om de prijzen spelen. Hier zit het stadion vol als straks iedereen weer naar het voetballen mag. Ik ben kampioen geworden met Anderlecht, ik wil die periode weer herbeleven bij deze club."

Spajic stond tegen Willem II (1-4) in de basis en stond toen negentig minuten op het veld. Het waren zijn eerste minuten in Rotterdamse dienst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen