Messi en Suárez laten zich zien tijdens de interlandperiode

Messi en Suárez laten zich zien tijdens de interlandperiode

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 oktober 2020 – Lionel Messi en Luis Suárez hebben in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) indruk gemaakt tijdens de interlands met respectievelijk Argentinië en Uruguay. Messi hielp zijn land aan een 1-0 overwinning op Ecuador, terwijl Suárez met zijn ploeg met 2-1 zegevierde tegen Chili.

De wedstrijden werden gespeeld in het kader van de Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks voor het WK van 2022. Messi nam tegen Ecuador de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening, door een penalty tegen de touwen te sturen. Het was de 71ste goal van de aanvoerder in 139 interlands voor Argentinië. Het was bovendien de derde interland op rij waarin hij doel trof. Overigens stond Nicolás Tagliafico negentig minuten binnen de lijnen.

Ook Suárez is vannacht tot scoren gekomen. De spits van Atlético Madrid maakte tegen Chili de eerste goal van de wedstrijd met een rake penalty. Alexis Sánchez maakte vervolgens nog wel gelijk namens Uruguay, waarna Maxi Gómez in de slotfase voor de winnende goal zorgde namens Uruguay.

Reacties

gerelateerd