Geen Europese wedstrijden voor Özil, García en Rose

8 oktober 2020, 18:30

Arsenal heeft Mesut Özil niet ingeschreven voor de groepsfase van de Europa League, maken diverse Britse media donderdag bekend. Het is een bevestiging dat de Duitse aanvallende middenvelder geen toekomst heeft in Noord-Londen. Er zijn meer bekende spelers van Engelse clubs die slecht nieuws van hun werkgever hebben gekregen.

De rol van Özil bij Arsenal is al een tijdje uitgespeeld. Mikel Arteta maakt al langere tijd geen gebruik meer van de Duitser, die nog tot volgend jaar zomer vastligt bij The Gunners. Volgens The Mirror hoopt Arsenal dat Özil in de winter al vertrekt. In maart kwam Özil voor het laatst in actie voor Arsenal. Dit seizoen nam Arteta hem zelfs geen enkele keer op in zijn wedstrijdselectie.

Bij Liverpool, tegenstander van Ajax in de Champions League, is Harry Wilson niet ingeschreven voor de groepsfase. Sergio Romero, Phil Jones en Marcos Rojo ontbreken op de spelerslijst van Manchester United, dat ook uitkomt in de Champions League. Manchester City heeft Eric García niet ingeschreven voor de Champions League. De Spaanse verdediger was afgelopen transferperiode dicht bij een overgang naar FC Barcelona. Bij Tottenham Hotspur (Europa League) ontbreken Danny Rose en Gedson Fernandes op de spelerslijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen