Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zuidam blij met behoud Kerk: "Gretig om veel te betekenen"

Zuidam blij met behoud Kerk: "Gretig om veel te betekenen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 oktober 2020 – FC Utrecht's technisch directeur Jordy Zuidam is erg gelukkig het feit dat Gyrano Kerk nog altijd in de Domstad speelt. Volgens de beleidsbepaler kwam het perfecte plaatje uiteindelijk niet rond voor een overgang naar bijvoorbeeld Italië. "In een transfer moeten drie partijen gelukkig te zijn. We hebben het kunnen managen dat hij nog altijd bij FC Utrecht speelt."

Dat vertelt hij op het clubkanaal. "Daar zijn we super blij mee, want het is een jongen waar ontzettend veel belangstelling voor was en is. En we hebben ook serieuze biedingen ontvangen", verzekerde Zuidam. "We hebben heel nauw geschakeld met zijn management en zijn familie om de juiste keuzes te maken. Wij zijn blij dat Kerk nog bij FC Utrecht speelt, met zijn langlopende contract. Hij is gretig om heel veel te betekenen voor FC Utrecht."

Lees ook'Kerk blijft FC Utrecht ondanks interesse trouw'

Naast het behouden van Kerk haalden de Domstelingen met onder andere Eljero Elia, Mimoun Mahi en Django Warmerdam veel spelers aar Utrecht. "Maar we hebben vastgehouden aan het spelersbudget van afgelopen seizoen. Er was geen potje om te investeren in transfers, dus we zijn dankbaar dat de spelers in het project geloven en niet voor het geld hebben gekozen."

Over de verkoop van Sean Klaiber aan Ajax was de technische man duidelijk: voor de juiste prijs mogen spelers vertrekken bij FC Utrecht. "Ook omdat we een operationeel verlies moeten dekken van de club", aldus Zuidam, die desondanks tevreden is met de huidige selectie. "Er is concurrentie nodig om een volgende stap te maken. Dan heb je verschillende kwaliteiten nodig." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd