Italië tankt vertrouwen, Duitsland gelijk tegen Turkije

Italië tankt vertrouwen, Duitsland gelijk tegen Turkije

7 oktober 2020 – Italië leeft met een goed gevoel toe naar de wedstrijd tegen Nederland in de Nations League. Die ploegen treffen elkaar volgende week woensdag. Met het vertrouwen zit het wel goed bij de Italianen, die woensdag met 6-0 wonnen van Moldavië.

Bij de Italianen waren grote namen als Leonardo Bonucci en Ciro Immobile niet van de partij, maar desondanks werd er prima gespeeld tegen Moldavië. Italië is inmiddels twee jaar ongeslagen en stond bij rust al met 5-0 voor. Stephan El Shaarawy (twee), Bryan Cristante, Francesco Caputo, Domenico Berardi en Veaceslav Posmac (eigen goal) haalden de trekker over namens de Italianen.

Duitsland en Turkije in evenwicht
Duitsland en Turkije hebben woensdag voor vermaak gezorgd in een oefeninterland. In Duitsland eindigde het duel in 3-3 en alle goals vielen in de tweede helft. Duitsland kwam drie keer op voorsprong, maar iedere keer had Turkije een antwoord op die goals. Julian Draxler, Florian Neuhaus en Gian-Luca Waldschmidt scoorden namens de Duitsers. Voor Turkije waren Ozan Tufan, Efecan Karacay en Kenan Karaman doeltreffend.

gerelateerd