RKC komt met goed nieuws: geen nieuwe besmettingen

7 oktober 2020, 17:24   Bijgewerkt: 7 oktober 2020, 19:34

Een nieuwe testronde heeft geen nieuwe besmettingen aan het licht gebracht bij RKC Waalwijk, zo meldt de club woensdag. Afgelopen zaterdag werd er melding gemaakt van meerdere besmettingen in de selectie en binnen de club, waardoor het duel met PEC Zwolle niet door kon gaan. Inmiddels is de situatie meer onder controle.

Door de besmettingen is door de directie in overleg met de clubarts uit voorzorg besloten om de gehele selectie 72 uur in quarantaine te plaatsen om vervolgens de gehele organisatie op maandag en dinsdag opnieuw te testen. Hiervan zijn de uitslagen inmiddels binnen en zijn er gelukkig geen nieuwe positieve gevallen geconstateerd, meldt RKC. Eerder werden er liefst negen personen in de club positief getest.

De schrik zat er goed in bij RKC, maar de situatie is nu meer onder controle. 'Nu er in de afgelopen twee testrondes niet meer positieve gevallen naar voren zijn gekomen kijkt de club weer met veel vertrouwen naar de toekomst. Uiteraard blijven we waakzaam en houden de situatie nauwlettend in de gaten', schrijft de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen