Bandé vervangt Lang: "Hij heeft de draad weer opgepakt"

7 oktober 2020, 07:48   Bijgewerkt: 7 oktober 2020, 10:06

Zonder geld uit te geven speelde Ajax in op het vertrek van Noa Lang naar Club Brugge door Hassane Bandé vervroegd terug te halen. De 21-jarige aanvaller uit Burkina Faso zou eigenlijk tot volgend jaar zomer aan het Zwitserse FC Thun worden uitgeleend, maar is inmiddels weer in Amsterdam te bewonderen.

"Die jongen is destijds door Ajax voor miljoenen weggeplukt bij KV Mechelen. Hij heeft blessureleed gehad, maar als huurling bij FC Thun heeft hij de draad weer opgepakt", zegt zijn manager Erkan Alkan tegenover het Algemeen Dagblad. "Dan is het volgens mij ook een gevolg van de crisis: waarom zou Ajax een vervanger voor Lang halen als ze ook kunnen proberen de potentie uit Bandé te halen. Misschien levert het beide partijen toch nog wat op. Dat zie ik als een positief iets."

Bij Ajax ligt de Bandé nog vast tot de zomer van 2023. De Amsterdamse club nam de aanvaller in de zomer van 2018 voor 8,5 miljoen euro over van KV Mechelen. Mede door een zware blessure speelde hij geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax. Bij FC Thun scoorde hij niet, maar gaf hij wel twee assists in dertien wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen