Vraagtekens over Götze: "Wat gaat dat met Ihattaren doen?"

6 oktober 2020, 23:18   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 23:23

Mario Götze lijkt de laatste en meest spraakmakende aanwinst van PSV te gaan worden. Het aantrekken van de transfervrije wereldkampioen wordt als een enorme stunt betiteld, maar er worden ook vraagtekens bij zijn komst gezet. Zo gaat Kenneth Perez in op de mogelijke gevolgen voor talent Mohamed Ihattaren.

"Wat gaat dat doen met Ihattaren die op die positie staat?", vraagt Perez zich af in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. "Ik neem aan dat Gakpo een zekerheidje is. Dat zijn wel de posities waar Götze voor in aanmerking komt." Bovendien zet Perez vraagtekens bij de fitheid van de 28-jarige Duitser. "De laatste keer dat ik hem zag spelen is heel lang geleden. Hij heeft ook een stofwisselingsziekte gehad in 2017. Hij heeft gewoon heel weinig gespeeld. Ik kan totaal niet beoordelen op welk niveau hij nu is en hoe lang het duurt voor hij wedstrijdfit is."

VI-journalist Martijn Krabbendam vraagt zich in hetzelfde programma vooral af wat het gaat betekenen voor de speelstijl van PSV. "Waar ik benieuwd naar ben: hoe gaat het met dat vollgas-voetbal? Schmidt vond Ihattaren te dik en haalt nu  Götze. Zahavi hebben ze ook gehaald. Dat zijn niet twee spelers waarmee je de boel gaat afjagen. Daar ben ik heel nieuwsgierig naar. Als je ziet wat ze gehaald hebben, bombardeert PSV zichzelf wel meteen tot titelkandidaat nummer één." Met dat laatste doelt Krabbendam naast Götze ook op de transfers van Adrian Fein en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/373520/psv-slaat-weer-toe-van-ginkel-wederom-gehuurd-van-chelsea/,_blank,Marco van Ginkel], die beiden dinsdag op huurbasis werden aangetrokken.

Lees ook: Enorme stunt in de maak bij PSV: Götze naar Eindhoven

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen