Enorme stunt in de maak bij PSV: Götze naar Eindhoven

6 oktober 2020, 20:20   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 22:59

PSV gaat een enorme stunt op de transfermarkt maken in de absolute slotfase van de window: Mario Götze (28) komt naar Eindhoven. De bij Borussia Dortmund transfervrij vertrokken Duitser werd gesignaleerd in Eindhoven en blijkt op weg te zijn naar een tweejarig contract bij PSV, dat vermoedelijk vanavond (dinsdag) nog rondkomt.

Dat schrijven Voetbal International en het Eindhovens Dagblad althans. Hij zou momenteel medisch worden gekeurd in Eindhoven, waar eerder op Deadline Day Marco van Ginkel en Adrian Fein werden gepresenteerd. Götze is transfervrij nadat zijn contract is afgelopen bij Borussia Dortmund, waar hij terugkeerde na zijn avontuur bij Bayern München. In dat kader hoeft de aanstaande overgang niet eens per se vanavond nog rond te komen, aangezien het een transfervrije overgang betreft. De verwachting is overigns wel dat er op korte termijn witte rook komt.

Bayern München nam Götze in de zomer van 2013 voor bijna veertig miljoen euro over van BVB, een jaar later maakte de middenvelder annex aanvaller het winnende doelpunt in de WK-finale namens Duitsland tegen Argentinië. Ondanks dat enorme succes kon hij bij Der Rekordmeister niet doorbreken en keerde hij na enkele jaren weer terug naar Dortmund. Ook daar belandde hij op de bank en vertrok hij in de zomer transfervrij.

Götze had ontzettend veel clubs aan wie hij werd gelinkt: de Duitser kon naar Italië, de MLS en ook clubs uit de Bundesliga (onder wie Hertha BSC en naar verluidt zelfs Bayern München!) hadden volgens de geruchten interesse in Götze. De oud-wereldkampioen kiest als de medische keuring geen problemen oplevert echter voor een avontuur onder Roger Schmidt bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen