Özil verblijdt Arsenalsupporters met voorkomen ontslag mascotte

6 oktober 2020, 17:06

Mesut Özil heeft zich dinsdagmiddag van zijn beste kant laten zien. De Arsenal-middenvelder heeft ervoor gezorgd dat Gunnersaurus, de trouwe mascotte van de club, gewoon in het Emirates Stadium te bewonderen kan blijven. Maandag maakte Arsenal bekend dat de groene dinosaurus als gevolg van de coronacrisis wegbezuinigd moest worden, maar Özil heeft aangeboden het volledige salaris te vergoeden.

Jerry Quy, zoals de mascotte eigenlijk heet, loopt al 27 jaar rond bij de Londense club. Veel supporters lieten maandag op sociale media dan ook weten boos te zijn over het vertrek van de 'Gunnersaurus'. Zij vroegen zich af waarom de club wel de riante salarissen van de spelers kan betalen, maar de mascotte vervolgens wegbezuinigd moest worden.

'Ik was zo verdrietig dat Jerry Quy, beter bekend als onze beroemde en trouwe mascotte Gunnersaurus en belangrijk deel van onze club na 27 jaar werd ontslagen', schrijft Özil op Twitter. 'Daarom biedt ik Arsenal aan om het volledige salaris van onze grote groene vriend te vergoeden, zo lang als ik bij Arsenal blijf spelen, zodat Jerry het werk waar hij zo van houdt kan blijven uitvoeren.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen