Verhuurde Reis: "Barcelona-droom blijft zeker leven"

6 oktober 2020, 13:44   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 13:57

Ludovit Reis maakt zich met Jong Oranje klaar voor de ontmoetingen met leeftijdsgenoten uit Gibraltar en Jong Cyprus. De twintigjarige middenvelder van FC Barcelona koos deze zomer voor een overstap naar het Duitse VfL Osnabrück, waar hij zich hoopt te ontwikkelen om zijn droom bij FC Barcelona in leven te houden.

Reis wilde per se in een eerste elftal aan de slag en bereikte een akkoord met Osnabrück uit de 2. Bundesliga. "Ik wilde graag speelminuten maken, dat is goed voor mij", aldus de speler van Barça B voor de camera van Voetbal International. Bij Osnabruck kreeg hij een goed gevoel. "Ik had de optie om naar Nederland te komen, maar ik kreeg bij Osnabrück het idee dat ik veel minuten kon gaan maken. Ik denk dat de Tweede Bundesliga een goed niveau is."

Het moet voormalig FC Groningen-talent Reis helpen aan een stormachtige ontwikkeling, die hem uiteindelijk naar een basisplek in Camp Nou gaat leiden. Voorlopig zijn dat enkel nog maar illusies. "De Barcelona-droom blijft altijd leven. In mijn jongere jaren fantaseerde ik al over spelen vor FC Barcelona. Het is dus zeker niet zo dat ik het nu opgeef."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen