'Heerenveen versterkt zich met talentvolle Bulgaar'

6 oktober 2020, 11:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Heerenveen gaat zich vandaag versterken met de Bulgaarse middenvelder Stanislav Shopov. De achttienjarige Bulgaar wordt overgenomen van Botev Plovdiv en zal vandaag worden gepresenteerd. De komst van de voor zijn leeftijd ervaren Shopov betekent goed nieuws voor Heerenveen-coach Johnny Jansen, die over een krappe selectie beschikt.

Shopov debuteerde al op zestienjarige leeftijd bij Botev Plovdiv en schopte het sindsdien al tot bijna vijftig duels in de hoofdmacht. De Bulgaarse jeugdinternational staat in zijn land te boek als een groot talent en draagt rugnummer tien bij de huidige nummer twaalf van de Bulgaarse competitie. Vanmiddag ondertekent hij volgens Voetbal International een contract in Heerenveen, als een van de drie versterkingen die de club vanmiddag strikt.

SC Heerenveen versterkte zich eerder deze transferwindow met Henk Veerman, Pawel Bochniewicz, Erwin Mulder, Oliver Batista Meier en Sieben Dewaele. Ook Jan Paul van Hecke en Ulysses Llanez versterkten de Friezen op huurbasis. Ondanks de matige voorbereiding beleeft Heerenveen een sterke start. na vier duels is de ploeg nog altijd ongeslagen en bezet het de derde plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen