Emmen gaat de markt nog op voor vleugelaanvaller

6 oktober 2020, 08:34   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 08:42

FC Emmen gaat vandaag de transfermarkt op om op het laatste moment te speuren naar versterkingen. De club zag maandagavond een akkoord met een buitenspeler, maar zag die deal op het laatste moment afketsen. Emmen gaat vandaag op zoek naar een alternatief, terwijl ook buitenkansjes in de gaten worden gehouden.

Voorzitter Ronald Lubbers baalt dat de transfer van de vleugelaanvaller, van wie hij de naam niet wil noemen, gisteravond stuk liep. "We hopen dat nog te herstellen, maar of dat lukt is niet zeker", aldus Lubbers in gesprek met RTV Drenthe "Lukt het niet, dan moeten we schakelen naar optie twee en drie. Voor die twee zijn we overigens niet gebonden aan de deadline." Daarmee hint Lubbers op twee transfervrije spelers.

Emmen versterkte zich deze transferzomer al wel met doelman Felix Wiedwald. "We zochten al langere tijd naar een keeper, die de concurrentie aan moet gaan met Dennis Telgenkamp en die hebben we in Wiedwald gevonden. Hij is een ervaren speler, die op een hoog niveau heeft gespeeld." De dertigjarige Duitser kwam eerder onder meer uit voor Werder Bremen en Leeds United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen