Man United heeft opnieuw beet en presenteert Cavani

5 oktober 2020, 23:15   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 00:25

Manchester United heeft zich maandagavond versterkt met Edinson Cavani. De Engelse grootmacht legt de 33-jarige Uruguayaanse aanvaller voor één jaar met een optie voor een extra seizoen vast. Hij wordt transfervrij aangetrokken, daar hij deze zomer uit zijn contract liep bij Paris Saint-Germain.

Cavani is de derde speler die Manchester United op Deadline Day heeft vastgelegd. Eerder op de maandag verzekerden The Red Devils zich van de komst van FC Porto-linksback Alex Telles en Atalanta-toptalent Amad Traoré. Laatstgenoemde speler is nog relatief onbekend, maar wel het duurst van de drie nieuwelingen. Naar verluidt betaalt United 25 miljoen euro plus vijftien miljoen euro aan bonussen voor de achttienjarige aanvaller uit Ivoorkust. Hij komt na de jaarwisseling naar Old Trafford.

Met Manchester United voegt Cavani een vijfde club aan zijn cv toe. Hij begon zijn loopbaan in eigen land bij Danubio en speelde in Italië voor Palermo en Napoli. De afgelopen zeven jaar bracht hij door bij Paris Saint-Germain, waarmee hij liefst 21 prijzen won en waarvoor hij met tweehonderd doelpunt topscorer aller tijden is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen