'Dembélé blijft bij FC Barcelona, slecht nieuws voor Memphis'

5 oktober 2020, 21:57

Ousmane Dembélé blijft alsnog bij FC Barcelona. De 23-jarige Fransman stond op de radar van Manchester United en leek dichtbij een deal, maar die is op het laatste moment afgeketst. Slecht nieuws voor Memphis Depay, die daardoor óók naast een overstap naar FC Barcelona lijkt te grijpen.

Ronald Koeman had Memphis hoog op zijn verlanglijstje staan, maar moest ruimte in zijn selectie en salarishuis creëren om de aanvalsleider van Oranje naar Barcelona te halen. De 26-jarige aanvaller van Olympique Lyon zag een transfer naar de topclub wel zitten, maar zal nog minimaal een halfjaar moeten wachten op een vertrek. Dat meldt Mundo Deportivo. Het contract van de aanvaller in Frankrijk loopt komende zomer af.

Dembélé werd in 2017 voor liefst 130 miljoen euro opgepikt bij Borussia Dortmund, maar slaagde er nooit in een vaste basisspeler te worden in Catalonië. De Franse international kwakkelde met blessureleed en kon zijn weergaloze vorm uit Duitsland nooit laten zien. Dit seizoen bleef zijn speeltijd beperkt tot twintig minuten: hij kwam als invaller binnen de lijnen tegen Villarreal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen