Manchester United legt Telles vast en hoopt op meer spelers

5 oktober 2020, 20:18   Bijgewerkt: 5 oktober 2020, 20:47

Manchester United heeft op Deadline Day de tweede zomeraankoop gedaan. Alex Telles mag zich vanaf heden speler van The Red Devils noemen. De Braziliaanse linksback komt voor naar verluidt een transfersom van zeventien miljoen euro over van FC Porto. Waarschijnlijk is hij niet de laatste speler die Manchester United deze maandag aantrekt.

In tegenstelling tot onder meer Liverpool, Manchester City en Chelsea hield Manchester United zich tot maandag vrij koest op de transfermarkt. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer nam weliswaar Donny van de Beek voor tientallen miljoenen over van Ajax, maar deed verder geen grote aankopen. De roep om versterkingen klinkt al de volledige transferperiode luid op Old Trafford en na zondag, toen United met 1-6 verloor van Tottenham Hotspur, alleen nog maar luider.

Telles is de eerste van de misschien wel drie spelers die Manchester United maandag aantrekt. Hij is de gewenste linkervleugelverdediger waar de club al een tijdje naar op zoek was. Edinson Cavani (transfervrij) wordt volgens transferspecialist Fabrizio Romano vanavond ook nog vastgelegd. Daarnaast hoopt United nog altijd op de komst van Ousmane Dembélé van FC Barcelona en is de club bezig met Amad Traoré van Atalanta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen