Heracles legt Oubella vast, Fortuna Sittard laat Sambou gaan

5 oktober 2020, 18:57

In Nederland sluit de transfermarkt dinsdagavond pas, maar ook maandag worden veel deals afgerond. Heracles Almelo meldt via de officiële kanalen dat het de Duitse centrumverdediger Elias Oubella heeft vastgelegd, terwijl Fortuna Sittard tijdelijk afscheid neemt van Bassala Sambou.

Heracles neemt Oubella over van het tweede elftal van FC Köln. In de voorbereiding trainde de negentienjarige Duitser al mee in Almelo. De Heraclieden hebben Oubella voor twee jaar met een optie voor een extra seizoen vastgelegd. "Met de komst van Elias hebben we de verdediging naar wens ingevuld", aldus technisch directeur Tim Gilissen.

Fortuna Sittard laat Sambou (22) op huurbasis naar het Randers FC gaan. De Deense club heeft een optie tot koop bedongen. "Door de toegenomen concurrentie voorin was er weinig zicht op speelminuten. Randers biedt hem nu de kans om toch minuten te maken op het hoogste niveau en zich zo te blijven ontwikkelen", reageert Sjors Ultee. Sambou maakte vorig jaar de zomer van Everton naar Fortuna Sittard en speelde in totaal 25 wedstrijden in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen