Willem II voegt Van der Heijden toe aan verdedigende opties

5 oktober 2020, 17:14   Bijgewerkt: 5 oktober 2020, 17:20

Willem II heeft in Jan-Arie van der Heijden (32) een extra defensieve optie toegevoegd aan de A-selectie voor het komende seizoen. De Tilburgers hadden achterin wat problemen ondere andere door diverse blessures en kwamen op die manier uit bij de bij Feyenoord transfervrij vertrokken verdediger. Martin van Geel haalde hem eerder naar Rotterdam-Zuid en nu dus ook naar Tilburg.

Eerder speelde Van der Heijden tussen 2009 en 2011 ok al in Tilburg, destijds werd hij door Ajax verhuurd. Via Vitesse en Feyenoord keert hij dus terug bij Willem II. "Er is hier veel veranderd sinds ik in 2011 wegging. Qua resultaten gaat het hier de laatste jaren steeds beter en ook de nieuwe kleedkamer mag er zeker zijn", aldus Van der Heijden, die na zijn vertrek bij Feyenoord aasde op een buitenlands avontuur, maar dat zat er in de zomer niet in.

Wel had hij nog meer opties dan Willem II alleen. "Bij de gesprekken kreeg ik een warm en overtuigend gevoel dat mij zei dat ik weer voor Willem II moest gaan. Ik heb er zin om dinsdag aan te sluiten bij de groep en iedereen te leren kennen", stelt de achterhoedespeler, die een contract tot het einde van het huidige seizoen tekent bij de Tricolores.

Door wat blessures was de spoeling achterin dun voor trainer Adrie Koster en maakten de laatste weken Vincent Schippers en Jop van den Avert hun debuut namens Willem II, wat aangeeft dat er nog wel wat versterking bij kon in de A-selectie. Die is in de persoon van Van der Heijden dus gevonden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen