Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV verhuurt Bruma officieel, Van Ginkel waarschijnlijk gehuurd

PSV verhuurt Bruma officieel, Van Ginkel waarschijnlijk gehuurd

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2020 – PSV is in elk geval voorlopig verlost van aanvaller Bruma. De miskoop van de vorige zomer is komend seizoen verhuurd aan het Griekse Olympiakos, dat bovendien een optie tot koop heeft opgenomen in het huurcontract. Mogelijk wordt Marco van Ginkel (Chelsea) juist een directe aanvallende aanwinst voor de Eindhovenaren, hij komt waarschijnlijk over op huurbasis. 

Dat maakt PSV bekend op het clubkanaal. "Wij hebben voorin veel opties en Bruma heeft het EK 2021 in zijn hoofd", legt technisch manager John de Jong uit over het (tijdelijke) vertrek van de international van Portugal. "Om daar voor in aanmerking te komen, moet hij structureel aan spelen toekomen. Bij ons heeft Bruma wisselend gepresteerd. Ook door niet te onderschatten persoonlijke tegenslag. We hopen dat hij in Griekenland de weg omhoog weer kan inslaan."

Bruma werd met twaalf miljoen ero als een van de allerduurste aankopen ooit binnengehaald bij de Eindhovenaren en maakte in zijn eerste officiële wedstrijd meteen een doelpunt, maar de hoge verwachtingen heeft hij in Eindhoven niet kunnen waarmaken. Onder Mark van Bommel en Ernest Faber werd hij geen vaste waarde. In de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen kreeg hij een nieuwe kans van Roger Schmidt, maar die greep hij eveneens niet. Ook Ritsu Doan en Timo Baumgartl - die de vorige zomer voor veel miljoenen werden gehaald - voldeden vooralsnog niet. 

Komst Van Ginkel
Naast het officiële bericht van PSV kwam ook het sterke gerucht dat Marco van Ginkel voor de vierde keer in vier jaar vermoedelijk tijdelijk overkomt van Chelsea. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans over de Nederlandse middenvelder die na een zware blessure niet voorkomt in de plannen van Frank Lampard. Met nog een contract tot en met 2021 is het vooral zaak om weer speelminuten te maken voor de Nederlanders, die dat vermoedelijk opnieuw gaat doen in Eindhoven.

Volgens het regionale medium is Van Ginkel aan het einde van zijn revalidatie, maar worden speelminuten op hele korte termijn niet verwacht. In eerste aanleg zou hij helemaal fit moeten worden, alvorens hij minuten kan maken. Veel details zijn daarover nog niet naar buiten gekomen. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd