Transfersoap Da Cruz krijgt vervolg: streep door oefenwedstrijd

5 oktober 2020, 14:53

De transfersoap tussen FC Groningen en PEC Zwolle over Alessio Da Cruz heeft een pikant vervolg gekregen. De Eredivisieclubs zouden donderdag tijdens de interlandperiode tegen elkaar oefenen, maar PEC Zwolle heeft daar een streep doorheen gezet. De club is nog altijd woedend over de handelswijze van de noorderlingen.

Dat schrijft Voetbal International. De aanvaller van Parma mocht worden verhuurd en bereikte een akkoord met PEC Zwolle. Hij gaf zijn jawoord aan de club en overnachtte in het hotel van het stadion van de Zwollenaren, desondanks kon FC Groningen er nog tussendoor komen omdat er nog geen handtekeningen op papier stonden. PEC Zwolle vond het een absolute no go en heeft uit onvrede de onderlinge wedstrijd afgeblazen.

Lees ook: Einde soap: Da Cruz naar FC Groningen

"We vonden het beter om elkaar even niet te treffen", licht technisch directeur Mike Willems (op de foto rechts) toe tegenover het weekblad. Op 14 februari 2021 treffen beide clubs elkaar in de Eredivisie voor het eerst. Bij FC Groningen, waar men iets soortgelijks meemaakte bij Mark Diemers die voor Feyenoord koos, vindt men dat er niks geks gebeurd is, omdat de deal nog niet rond is. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen