FC Emmen strikt transfervrije Van Rhijn (29) één seizoen

5 oktober 2020, 14:16

FC Emmen heeft Ricardo van Rhijn (29) maandagmiddag officieel binnengehaald. De ervaren centrale verdediger annex rechtsachter tekent een contract voor één seizoen aan De Oude Meerdijk. Eerder werd hij gelinkt aan onder andere Montpellier, OFI Kreta, Amiens, Maccabi Haifa en Panathinaikos, maar alle potentiële nieuwe clubs liepen op niets uit.

Dat heeft FC Emmen bekend gemaakt op de clubsite. "Met Ricardo halen we een zeer ervaren speler binnen die bovendien zelfs Champions League-ervaring heeft en meerdere prijzen heeft gewonnen", toont voorzitter Ronald Lubbers zich blij met de aanwinst op de clubsite. "Wij zijn ervan overtuigd dat zijn kwaliteiten achterin, zowel op de vleugel als centraal, een enorme toegevoegde waarde zullen zijn voor de ploeg."

Van Rhijn had een aflopende verbintenis bij sc Heerenveen en hoopte op een buitenlands avontuur, maar ondanks diverse geruchten kwawm het niet tot een overgang. Eerder speelde hij bij AZ, Club Brugge en Ajax, waar hij tevens zijn jeugdopleiding genoot. Bovendien heeft hij acht interlands achter zijn naam staan in Oranje. Eerder op de dag werd met Felix Wiedwald een nieuwe keeper gehaald, de verwachting is dat er ook nog een spits bijkomt in het restant van de transferwindow.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen