ADO Den Haag laat ook Bakker gaan, Spierings volgt Sangaré op

5 oktober 2020, 13:57

ADO Den Haag heeft de verjongingskuur maandag nog maar eens een extra hoofdstuk gegeven. Danny Bakker (25) wordt voor de rest van dit seizoen verhuurd aan Roda JC en beschikt komende zomer bovendien over een aflopende verbintenis, waardoor hij normaliter niet meer terugkeert in de Hofstad.

In de afgelopen jaren kwam Bakker tot bijna twee honderd duels namens ADO Den Haag, waarin hij tienmaal scoorde en zeven assists gaf. "Danny is opgegroeid bij ADO Den Haag en heeft laten zien hoe het moet: als Haagse jongen de jeugdopleiding doorlopen, doorbreken in het eerste elftal en zelfs uitkomen voor Jong Oranje", aldus Martin Jol hoofd van het technisch hart van ADO Den Haag. "Het werd voor Danny wel steeds moeilijker om een basisplaats te heroveren bij de club waar hij groot geworden is. Een nieuwe uitdaging kan hem zodoende meer kansen bieden om zich weer verder te ontwikkelen als voetballer. Wij kunnen daarom alleen maar respect opbrengen voor de overstap van deze echte Haagse jongen naar Roda JC."

Spierings opvolger Sangaré

Uit Frankrijk kwam het bericht dat Stijn Spierings (24) zijn transfer naar Toulouse maandag heeft afgerond. De voormalig middenvelder van onder andere RKC Waalwijk wordt overgenomen van Levski Sofia, dat eerder een bod van Benevento op Spierings nog had afwezen. Bij de Franse Ligue 2-club gaat hij samenspelen met Branco van den Boomen, die eerder overkwam van De Graafschap, en is hij de opvolger van de naar PSV vertrokken Ibrahim Sangaré.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen