Deadline' done-deals: Danilo, Godfrey, Sessegnon en Darmian

5 oktober 2020, 11:41

Paris Saint-Germain heeft zich maandag officieel versterkt met Danilo. De oud-speler van Roda JC wordt eerst op huurbasis overgenomen van FC Porto, waar hij sinds 2015 speelde. Wel heeft de Franse topclub een optie tot koop bedongen, die naar verluidt zo'n twintig miljoen euro bedraagt. Ook uit Engeland, Duitsland en Italië kwam er transfernieuws op Deadline Day.

Dat heeft Paris Saint-Germain bekend gemaakt. Roda JC huurde de 33-voudig international in 2012 van het Italiaanse Parma en met zijn speeltijd in Nederland verdiende hij een overgang naar CS Martítimo, waar hij zich vervolgens in de kijker speelde van FC Porto. Met zijn goede optredens aldaar, verdiende hij een transfer naar PSG. Die club gaat zich ook op huurbasis versterken met Moise Kean.

Everton haalt Godfrey

Die Italiaanse aanvaller wordt gehuurd van Everton, de huidige koploper van de Premier League. Zij hebben zich op de Engelse Deadline Day versterkt met Norwich City-verdediger Ben Godfrey. De achterhoedespeler kost The Toffees nog bijna liefst dertig miljoen euro, maar geeft Carlo Ancelotti wel de extra opties die achterin nodig zijn. Eerder werden James Rodríguez, Abdoulaye Doucouré en Allan al gehaald door Marcel Brands.

Hoffenheim huur Sessegnon

Tottenham Hotspur heeft het grote talent Ryan Sessegnon (20) voor het komende seizoen verhuurd aan 1899 Hoffenheim. De twintigjarige vleugelverdediger werd voor bijna dertig miljoen euro overgenomen van Fulham, maar kon geen basisplaats verdienen onder José Mourinho. In de Bundesliga moet de talentvolle Engelsman verder rijpen.

Internazonale neemt Darmian nu al blijvend over

Ook uit Milaan kwam er transfernieuws op de slotdag van de transferwindow. Voormalig Manchester United-verdediger Matteo Darmian is door Internazionale permanent overgenomen van Parma. De back werd voor het komende seizoen al gehuurd van de Serie A-club, maar maakte een dusdanige goede indruk dat hij blijvend wordt overgenomen en een meerjarig contract tekent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen