FC Emmen vindt in ervaren Wiedwald toch nieuwe keeper

5 oktober 2020, 10:28

FC Emmen heeft de zo gewenste nieuwe keeper toch nog binnen. Felix Wiedwald (30) komt over van Eintracht Frankfurt en tekent een tweejarig contract, met de optie voor nog een seizoen in Drenthe. De doelman brengt Bundesliga-ervaring met zich mee en stond afgelopen jaar nog in het doel van de toenmalig Europa League-club, maar kwam in de toekomstplannen niet meer voor.

Dat heeft FC Emmen bekend gemaakt op de clubsite. "Ik vind het heel belangrijk dat ik een goed gevoel krijg bij een club", stelt aanwinst Wiedwald – het afgelopen half jaar verhuurd aan MSV Duisburg – op de clubsite. "Door de gesprekken bij FC Emmen kreeg ik dat goede gevoel hier meteen. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur. Voor mij is het een nieuwe competitie, maar toch ook niet heel ver van waar ik vandaan kom."

Wiedwald moet de concurrent van Telgenkamp worden bij FC Emmen, aangezien hij geen volwaardige concurrent had. De club heeft in de zomer een poging gewaagd bij Sergio Padt, maar kreeg toen nul op rekest. Sindsdien stonden de geruchten voor een nieuwe doelverdediger op een laag pitje, maar die is dus zoals verwacht nog wel gekomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen