Memphis 'akkoord' met Barcelona, García blijft ook Barça-target

5 oktober 2020, 07:41

Memphis Depay vertrekt in de komende dagen zeer vermoedelijk nog naar FC Barcelona. De Nederlandse aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de Catalaanse grootmacht, al zal het van de deal van Ousmane Dembélé afhangen of het nog tot een akkoord gaat komen. "Hij is wel de speler van wie het meest waarschijnlijk is dat hij nog vertrekt."

Dat vertelt Olympiuqe Lyon's sportief directeur Juninho in de Franse media. "Hij heeft een akkoord, dat gaan we niet geheim houden. Het is dus mogelijk dat Memphis maandag bij Barcelona tekent, maar niets is zeker", aldus de Braziliaan. Daarbij gaat het dus over een persoon akkoord, iets dat tussen beide clubs moet nog worden bereikt, al heeft Lyon de vraagprijs flink laten zakken.

Memphis werd sinds de komst van Ronald Koeman vrijwel elke dag gelinkt aan de Catalaanse grootmacht. Na de goede start ebde de belangstelling even weg, maar toen Lyon de prijs verlaagde en Dembélé niet voldeed bij FC Barcelona, wilde de Nederlandse coach Memphis toch weer graag hebben. Normaliter komt dat dus deze periode rond.

Lees ook'Toekomst Memphis hangt af van toekomst Dembélé'

García ook nog een target

Naast Memphis is ook Manchester City-verdediger Eric García al maandenlang een target van FC Barcelona. De Catalaan in Engelse dienst wilde niet bijtekenen, omdat hij graag terugkeert nar Camp Nou. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn de onderhandelingen opnieuw gestart en biedt Barça zo'n 17/18 miljoen euro. Alleen als Jean Clair Todibo wordt verkocht, kan de deal mogelijk worden afgerond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen