Klopp: "Je kan niet zeggen dat het 7-7 had kunnen worden"

4 oktober 2020, 23:51

Na de ongekende blamage van Liverpool, is Jürgen Klopp opvallend mild voor zijn ploeg. Liverpool ging met een ongekende 7-2 keihard onderuit op bezoek bij Aston Villa. Klopp geeft vooral complimenten aan de gastheren. "Ze waren snel en direct. Wij niet."

Dat zegt hij tegenover BBC Sport. Hij geeft ook aan dat Liverpool best kansen kreeg op meer. "Maar als je er zeven tegen krijgt, kun je niet zeggen dat het makkelijk 7-7 had kunnen worden. We maakten veel te veel fouten. En ook grote, zoals je hebt gezien."

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/373409/krankzinnige-voetbaldag-compleet-na-blamage-van-liverpool-7-2/,_blank,Krankzinnige voetbaldag compleet na blamage van Liverpool: 7-2]

Want schutteren, dat deden ze volop bij de regerend landskampioen. Klopp zag waar de pijnpunten lagen. "We waren het helemaal kwijt naar de 1-0. Dat is echter geen excuus. Normaal gesproken weet je wat je bij een achterstand moet doen."

Ook de factor pech speelde een kleine rol, vond de manager. "Er werden natuurlijk drie goals van richting veranderd. Dat is pech, maar geen toeval. Er valt niemand iets te verwijten, behalve ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen