Bayern zwijnt na bizar slot en vier goals van Lewandowski

4 oktober 2020, 19:56   Bijgewerkt: 4 oktober 2020, 22:13

Bayern München leek op weg naar een geroutineerde overwinning in de Bundesliga, maar heeft zich ondanks vier goals van Robert Lewandowski bijna verslikt in Hertha BSC. De club uit de hoofdstad maakte tot twee keer toe treffers van de Pool ongedaan, maar dankzij een rake penalty van de superspits in de slotminuut won Der Rekordmeister alsnog: 4-3.

De Pool, die deze week tot Europees voetballer van het jaar werd gekroond, leek de buit in zijn eentje te bezorgen met twee goals. Kort voor en kort na rust prikte de spits raak, nadat eerder een goal van Thomas Müller werd afgekeurd. Daarmee leek de regerend landskampioen, bekerwinnaar en Champions League-houder op weg naar een makkelijke tweede helft.

Krankzinnig tweede bedrijf

Niets bleek minder waar. Via Jhon Cordoba en Matheus Cunha stond het twintig minuten voor tijd weer gelijk, tot vreugde van Hertha, dat zo op weg was naar een bonuspunt. Totdat Lewandowski wederom trefzeker was met een schot van dichtbij en Bayern virtueel op zes punten uit drie duels schoot. Ngankam, kort daarvoor ingevallen, zorgde echter voor een sensationeel gelijksspel: 3-3.

Zo dacht eenieder tenminste. Twee minuten in de blessuretijd kreeg Bayern een strafschop en dat was uiteraard een koud kunstje voor de Pool, die met vier goals goud waard was voor de landskampioen en alvast een gooi doet naar de topscorerstitel van dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen