Leicester City krijgt na fraaie zege op City zelf forse tik van WHU

4 oktober 2020, 15:02

Leicester City heeft een zeer onverwachte en pijnlijke nederlaag geleden. In eigen huis ging de nog foutloze formatie van Brendan Rodgers zondagmiddag onthutsend onderuit tegen West Ham United: 0-3.

Met drie zeges (0-3, 4-2 en 2-5) hadden The Foxes bijzonder veel indruk gemaakt in de Premier League tot dusver, vooral de laatste zege op Manchester City was er één om in te lijsten. Met vijf treffers was aanvaller Jamie Vardy bovendien in bloedvorm dit seizoen en was het vooral de vraag of The Hammers hem konden afstoppen op bezoek in Leicester.

Het antwoord was volmondig 'ja', want na een half uur stonden de bezoekers, die vorige week nog met 4-1 verloren van Everton, al met 0-2 voor. Vooral de goal van Pablo Fornals was bijzonder fraai: hij werd weggestuurd op het randje van buitenspel, nam de bal fraai aan en schoot knap raak.

In het slotoffensief van Leicester City viel de treffer juist aan de andere kant. Na een knappe steekpass van Fornals rondde hij in de counter fraai af. In blessuretijd maakten The Foxes weliswaar nog de aansluitingstreffer, maar dat zondag alles tegen zat werd ook bij die goal aangetoond: de VAR keurde het doelpunt af wegens buitenspel. Meer dan een eretreffer was het overigens niet geweest voor Rodgers en zijn mannen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen