Wisselingen bij Feyenoord: geen Bozeník, Kökcü en Geertruida

4 oktober 2020, 13:16

Dick Advocaat begin zondagmiddag op bezoek bij Willem II zonder Robert Bozeník in de spits. De jonge aanvaller start op de bank, ondanks dat de eerste keuze Nicolai Jørgensen afwezig is met een blessure. João Carlos Teixeira start op papier als diepe spits, terwijl aanwinst Uros Spajic achterin een basisplaats krijgt.

Opvallend is dat ook Orkun Kökcü op de bank begint, waardoor het middenveld bestaat uit Jens Toornstra, Mark Diemers en Leroy Fer, terwijl Teixeira als valste spits op papier staat. In praktijk zou het ook nog een verkapte 4-4-2-formatie kunnen zijn, met Linssen en Berghuis als diepe spitsen of met Berghuis in de spits en Toornstra als verkapte rechtsbuiten.

Verdediger Lutsharel Geertruida ontbreekt helemaal in de selectie van Advocaat, net als Nick Marsman. Mogelijk zijn zij de met corona besmette voetballers, die daarom niet aanwezig zijn bij de Rotterdammers. Advocaat heeft alleen Ramón Ten Hove, Tyrell Malacia, Kökcü, Bozeník en Luciano Narsingh naast zich op de reservebank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen