Klaassen hoopt op transfer naar Ajax: "Ik wil graag terug"

4 oktober 2020, 13:24

Alles wijst erop dat Davy Klaassen na drie jaar terugkeert bij Ajax. De 27-jarige middenvelder wordt al langere tijd gelinkt aan een comeback en wil graag terug naar Amsterdam, zo laat hij zondagmiddag weten. Een akkoord is er echter nog niet, al hoopt Klaassen dat het snel rond komt.

Klaassen, die gisteren (zaterdag) nog 75 minuten speelde in het gewonnen duel met Arminia Bielefeld (1-0 zege), wil echter niet te vroeg juichen. Zo onderhandelen Werder Bremen en Ajax nog altijd over de transfersom, die 15 miljoen euro zou moeten bedragen. "Ik neem aan dat het gaat lukken", zegt Klaassen tegenover Deich Stube over de onderhandelingen. "Ajax is mijn club, dus ik zou graag terug willen."

Werder Bremen, vorig seizoen maar net ontsnapt aan degradatie uit de Bundesliga, laat Klaassen echter niet zomaar gaan. Door het coronavirus kwam de club onder grote financiële druk te staan, waardoor Werder het transferbedrag van Klaassen hard nodig heeft om de gaten in de begroting te dichten. Klaassen snapt op zijn beurt dat de Werder Bremen-supporters niet blij zijn met zijn vertrek. "Het spijt mij, maar ik wel gewoon heel graag terug."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen