Timmer adviseerde Senesi nog een jaar bij Feyenoord te blijven

4 oktober 2020, 11:50   Bijgewerkt: 4 oktober 2020, 11:55

Feyenoord hoeft in het restant van de transferwindow niet bang te zijn voor een vertrek van Marcos Senesi. Als de Argentijn luistert naar adviseur Henk Timmer, dan blijft hij in elk geval nog één seizoen in De Kuip. "Hij moet de leider worden van Feyenoord en dan moet je een stap maken naar een club waar je daadwerkelijk een stap maakt. Nu niet kiezen voor het grote geld in Rusland."

Zo klonk het advies van Timmer aan Senesi, die de oud-doelman naar Nederland haalde en introduceerde bij Feyenoord. Destijds werd gezegd dat dit een speler kan worden aan wie Feyenoord weer eens een enorm hoge transfersom kan verdienen. De eerste clubs hebben zich al gemeld voor Senesi. "Napoli heeft geïnformeerd", bevestigde Timmer tegenover FOX Sports Vandaag de inmiddels verouderde geruchten.

Toch is de kans klein dat het in deze window nog tot een overgang komt. "Hij gaat niet binnen twee á drie dagen nog bij Feyenoord weg. Of er moeten zulke gekke bedragen geboden gaan worden…", verwacht Timmer. "Maar hij is pas negen maanden in Nederland. Doet het heel goed. Als hij nu weg zou gaan, heeft Feyenoord ook een probleem. Ik heb hem geadviseerd: blijf nog een jaar bij Feyenoord, dan word je nóg beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen