SC Heerenveen
0 – 0
AZ

Lukkien verwacht nog aantal versterkingen bij FC Emmen

Lukkien verwacht nog aantal versterkingen bij FC Emmen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 oktober 2020 – FC Emmen-trainer Dick Lukkien hoopt dat er nog wat vuurwerk komt op de transfermarkt de komende dagen. De oefenmeester wil bij voorkeur een verdediger, spits én keeper presenteren in de laatste dagen van de window. Aan de andere kant hoopt hij de spelers voor wie interesse is te behouden. 

Dat schrijft De Telegraaf. Over de vertrekkers (Niklai Laursen stond in de belangstelling van FC Groningen en Glenn Bijl werd gelinkt aan FC Utrecht) was Lukkien duidelijk. "Zover ik weet is FC Groningen nog steeds bezig met Abdou Harroui en zijn ze daarom afgehaakt voor Nikolai. Voor andere jongens is niks concreets geweest", vertelt hij tegenover de ochtendkrant.

Voor het weekend werd hij tegenover RTV Drenthe gevraagd naar de potentiële versterkingen. Ola John werd gelinkt aan de Emmenaren, maar Lukkien heeft daarover 'niets gehoord'. Wel wil hij zijn selectie 'nog wat imput geven', zo vertelde hij tegenover FOX Sports. Zeker is dat er nog wel het een en ander zal gebeuren in Drenthe.

Reacties

gerelateerd