Bosz eerlijk na matige start: "We hebben punten te weinig"

4 oktober 2020, 09:25

Peter Bosz is het seizoen met Bayer Leverkusen met drie punten uit drie duels niet goed begonnen. Na remises tegen VfL Wolfsburg en RB Leipzig gaf de ploeg zaterdag tegen het gepromoveerde VfB Stuttgart een overwinning uit handen en bovendien vielen Patrik Schick en Daley Sinkgraven geblesseerd uit. Dus is de seizoensstart tegenvallend, erkent ook de Nederlandse coach.

"Drie punten uit drie wedstrijden zijn niet genoeg", concludeerde een eerlijke Bosz tijdens de persconferentie. "Als we de wedstrijd hadden gewonnen, zoals dat normaal had gemoeten, dan hadden we nu op vijf punten gestaan en dat was prima geweest. Maar voor nu hebben we richting de interlandperiode twee punten te weinig."

Dat de zege in het laatste kwartier nog werd weggegeven, daar baalde Bosz van. "Maar eerlijk gezegd was het geen goede wedstrijd van onze kant. We hadden te weinig balbezit en dat kunnen we veel beter", wist de oefenmeester. "Dat we in de eerste helft al twee keer moesten wisselen, hielp ons bovendien niet."

Daarbij doelde Bosz op het uitvallen van doelpuntenmaker Schick en back Sinkgraven, die al heel snel gewisseld moesten worden. "Bij Schick lijkt het een spierblessure, ik verwacht dat hij er wel een paar weken uitligt. Sinkgraven kreeg een harde tik op het hoofd en hij kon niet alles meer goed zien. Bij hem is het lastiger inschatten hoelang hij eruit ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen