Bijl verwacht te blijven: "Maar FC Utrecht is een mooie club"

3 oktober 2020, 23:51

Gaat 'ie wel of gaat 'ie niet? De situatie van Glenn Bijl houdt FC Emmen al lange tijd bezig, maar de geprezen rechtsback is begin oktober nog altijd speler van de club uit Drenthe. Of dat over een paar dagen nog steeds zo is, weet de verdediger niet. Hij rekent er echter wel op.

Dat liet hij zaterdag weten na de 1-1 remise tegen FC Twente. Hij kreeg van FOX Sports de vraag of hij vanavond zijn laatste duel voor Emmen gespeeld heeft. "Ik denk het niet. Er zijn nog geen deals, dus ik speel gewoon nog bij FC Emmen. Er kan natuurlijk van alles gebeuren, maar op dit moment ben ik nog gewoon speler van Emmen", aldus de verdediger.

Er is echter ook sprake van belangstelling van FC Utrecht voor de 25-jarige rechtsback. Die club zoekt een opvolger voor de vertrokken Sean Klaiber. "Ik weet dat Utrecht contact heeft gehad, maar verder ken ik de details niet. Ik weet dat ze bij Emmen zijn geweest, maar meer niet. Ik vind Utrecht een mooie club en een mooi podium, kijk naar wat Sean Klaiber kan bereiken. Dus dat is leuk. Ik heb het bij Emmen echt ook niet slecht. Het zou leuk zijn, maar ik ben hier ook heel blij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen