Letsch: "Als je ziet hoe we spelen, dan moet je tevreden zijn"

Letsch: "Als je ziet hoe we spelen, dan moet je tevreden zijn"

3 oktober 2020 – De start van Vitesse aan het seizoen is uitstekend te noemen. De ploeg van Thomas Letsch verloor vorige week van Ajax, maar won verder alle drie de wedstrijden. Ook met Heracles Almelo werd zaterdag afgerekend (3-0). Letsch kan dan ook niet anders dan tevreden zijn.

Na vier duels staat de teller dus op negen punten. "Maar als je het aan mij vraagt, hadden het er tien moeten zijn. In de Arena hadden we ook een punt verdiend", zegt de coach tegen Omroep Gelderland. Alle drie de overwinningen werden bovendien geboekt zonder tegengoals. "En als je dan ziet hoe we spelen, dan kan je daar tevreden over zijn. Ik hoop, nee. Ik weet zeker dat we na de interlandbreak dit weer zo oppakken."

Dat het zo goed gaat met Vitesse, is voor de trainer geen verrassing. "We hadden een lange voorbereiding waarin we veel hebben uitgeprobeerd. Iedereen snapt nu wat het idee is en wat het beste systeem is. En als je dan wint, dan stijgt het vertrouwen. Dan zie je dat alles werkt en dat is niet alleen bij de elf spelers die starten, maar in het hele team. We zijn blij dat het zo goed gaat."

gerelateerd