NEC maakt na monsterzege melding van komst Ondaan

3 oktober 2020, 20:44

Het is een prima dag voor NEC. De ploeg uit Nijmegen maakte in de Eerste Divisie indruk door FC Eindhoven met 6-0 van het veld te vegen en daar is zaterdagavond nog de transfer van Terell Ondaan bijgekomen. De club huurt hem tot het einde van het seizoen van Grenoble en heeft bovendien een optie tot koop bedongen.

Willem II speelde in Nederland eerder voor HFC Haarlem, Ajax, AZ, Telstar, PEC Zwolle, Excelsior en Willem II. Vorig jaar tekende hij bij het Franse Grenoble, maar zijn periode daar werd geen succes. Algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC heeft er vertrouwen in dat hij kan gaan imponeren in Nijmegen. "Na het vertrek van Ole Romeny en Etien Velikonja zochten we nog een aanvallende versterking. Bij voorkeur zou dat een speler zijn met ervaring en daarnaast de nodige specifieke kwaliteiten. Zo kwamen we uit bij Terell Ondaan. Terell is een rechtsbenige aanvaller met power, snelheid en scorend vermogen. Met zijn leeftijd, multifunctionaliteit en kwaliteiten denken we dat hij een welkome versterking is voor NEC."

De 27-jarige Amsterdammer is blij met de deal met NEC. "Ik mocht op huurbasis vertrekken bij Grenoble en NEC maakte hun interesse kenbaar. We zijn toen in gesprek gegaan en daar heb ik een heel positief gevoel aan overgehouden. NEC heeft een jonge talentvolle groep en ik hoop met mijn ervaring het komende jaar van waarde te kunnen zijn om het elftal beter te laten functioneren", zegt hij. NEC staat zevende in de Eerste Divisie.

Lees ook: NEC maakt gehakt van De Rooij-loos FC Eindhoven

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen