Leeds zorgt voor nieuw puntenverlies voor Manchester City

3 oktober 2020, 20:26

Het Leeds United van Marcelo Bielsa blijft voor leuke wedstrijden zorgen in de Premier League. De promovendus won de voorgaande twee duels beide en heeft zaterdag wederom een goed resultaat behaald. Tegen Manchester City was het bij vlagen de betere ploegen en pakte het een verdiend punt: 1-1.

Manchester City verloor vorige week met 2-5 op eigen veld van Leicester City en had dus wat goed te maken. Trainer Pep Guardiola koos er zaterdag voor om Nathan Aké te passeren en Ruben Dias op te stellen. Hij heeft pas twee keer meegetraind met de ploeg, maar kreeg toch het vertrouwen. Met hem begon Man City goed aan de wedstrijd en kwam het na zeventien minuten op een 0-1 voorsprong. Raheem Sterling haalde de trekker over: 0-1.

Leeds United had het in het begin lastig, maar herpakte zich daarna meer dan uitstekend. De ploeg van Bielsa had zelfs meer balbezit en kwam een kwartier na rust langszij door een goal van Rodrigo, die in de zomer overkwam van Valencia. Hoewel beide teams nog kansen kregen op meer eindigde het in 1-1. Wederom een goed resultaat voor Leeds dat weer liet zien een aanwinst voor de competitie te zijn.

Manchester City morst daarentegen weer punten en staat nu al vijf punten achter op Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen