Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rooney laat Cocu eindelijk juichen met knappe uitzege

Rooney laat Cocu eindelijk juichen met knappe uitzege

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 oktober 2020 – Wayne Rooney is voor even de held van Derby County. De routinier maakte het enige doelpunt in duel met Norwich City (0-1) en zorgde zo voor de eerste punten van dit seizoen voor de club van Phillip Cocu.

Met Mike te Wierik en Kelle Roos op de bank was een overwinning echt nodig voor Derby, dat anders net als vorig jaar een allerbelabberde start zou kennen. Van Reading, Luton Town en Blackburn Rovers werd verloren, terwijl ook Preston North End te sterk was in de tweede ronde van de League Cup.

Rooney maakte in de laatste paar minuten van de officiële speeltijd dankzij een fraaie vrije trap eindelijk een keer de winnende voor Derby, dat zodoende weer eens won en na vier duels op een achttiende plaats staat. Norwich, met Tim Krul op doel, staat dertiende.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd