Puike start Tannane: "Ik zit eigenlijk nog niet eens aan mijn top"

3 oktober 2020, 13:28

Oussama Tannane is uitstekend aan het seizoen begonnen. De buitenspeler van Vitesse maakt indruk met zijn trucs en doeltreffendheid in de eerste paar weken van de Eredivisie. Tegenover de NOS laat hij weten dat hij klaar is voor de komende maanden.

Want hij heeft het goed naar zijn zin in Arnhem. "Ik voel me vrij en ik ben gelukkig hier. Dat is het belangrijkste om te kunnen presteren. Ik leef met de wedstrijd en het gaat lekker. Ik vind dat ik goed ben geworden in het kiezen van mijn momenten, wanneer ik bijvoorbeeld een actie moet maken of juist moet schieten."

Zijn meest recente beloning van zijn spel kwam vanuit Marokko. Daar riep bondscoach Vahid Halihodzic hem weer eens op voor de nationale ploeg, die oefent tegen Senegal en de Democratische Republiek Congo. Een teken aan de wand. En het had ook heel anders kunnen aflopen, want Tannanes loopbaan verliep niet even soepel. Bij Heracles maakte hij indruk, maar buitenlandse avonturen bij Saint-Étienne en UD Las Palmas mislukten. Ook bij Utrecht ging het niet al te best, maar bij Vitesse heeft hij zich herpakt.

En ondanks alles is Tannane pas 26 jaar oud. "Ze denken weleens dat ik een dertiger ben omdat ik al zo lang meeloop. Maar ik zit eigenlijk nog niet eens aan mijn top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen