PSG beleeft met Bakker probleemloze avond in Ligue 1

2 oktober 2020, 23:19

Kinderlijk eenvoudig heeft Paris Saint-Germain vrijdag de drie punten gepakt in de Ligue 1. Het sterrenensemble kende een uiterst slecht begin van de competitie, maar is inmiddels aan een inhaalslag bezig. Vrijdag werd er op eigen veld met 6-1 afgerekend met Angers.

Neymar was behoorlijk op dreef vanavond, maar het was rechtsback Alessandro Florenzi die de score opende met een prima lob. Hij deed dat al na zeven minuten en zette daarmee de toon voor een goede wedstrijd van PSG. Neymar tilde vervolgens met twee goals de score naar 3-0. Na de pauze deden de bezoekers via Ismaël Traoré nog wat terug, maar PSG nam daarna het heft weer in handen.

Een van richting veranderd schot van Julian Draxler betekende de 4-1. Bij die goal gaf Mitchel Bakker de assist. Daarna waren Idrissa Gueye en Kylian Mbappé de spelers die de marge nog verder opvoerden. Bakker speelde de hele wedstrijd en geniet bij afwezigheid van Juan Bernat nu de voorkeur op links.

PSG staat met twaalf punten uit zes duels nu tweede in de Ligue 1. Koploper Stade Rennes heeft een punt meer en komt nog in actie dit weekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen