'Barcelona wil dit weekend akkoord bereiken met Lyon'

2 oktober 2020, 19:45

De kans is nog altijd groot dat Memphis Depay deze zomer deze maand de overstap gaat maken naar FC Barcelona. Olympique Lyon wilde liever geen spelers meer verkopen na vandaag (vrijdag), maar Barcelona hoopt de deal nog altijd te kunnen voltooien. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Memphis moet momenteel even geduld hebben, omdat Barcelona eerst de financiële situatie op orde moet krijgen om hem te kopen. De 26-jarige speler wil graag naar Spanje verkassen en bereikte op hoofdlijnen al een akkoord met de club, maar Barcelona komt er niet makkelijk uit met Lyon. Wat zou kunnen helpen is een vertrek van Ousmane Dembélé. Manchester United heeft zestig miljoen euro over voor hem, maar dat vindt Barcelona te weinig. Vertrekt hij naar Engeland, dan heeft Barcelona het geld om Memphis aan te trekken.

Volgens het AD willen Barcelona en Lyon elkaar dit weekend vinden in een deal. Barcelona heeft goede hoop dat de transfer doorgang zal vinden, maar moet eerst wel de zaken op orde krijgen. De club staat onder nadrukkelijk toezicht van de Spaanse voetbalbond en kan zich ook geen fouten veroorloven bij een eventuele transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen