Dumfries helpt Ihattaren: "Hij brengt nu niet genoeg"

2 oktober 2020, 19:22

Onder Roger Schmidt presteert Mohamed Ihattaren nog niet naar behoren bij PSV en dat is opvallend gezien het feit dat hij als het grootste talent van de club wordt gezien. Aanvoerder Denzel Dumfries erkent dat de middenvelder niet genoeg laat zien, maar heeft alle vertrouwen in hem.

Hij zal zelf meer moeten laten zien, stelt de rechtsback. "Voor hem is het een mooie uitdaging om zich bij PSV weer in het elftal te knokken. Ik heb alle vertrouwen in Mo, maar hij moet het ook wel brengen. Ik heb er vertrouwen in dat hij uit deze periode kan komen en weer van waarde kan zijn voor ons ploeg", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik probeer hem te steunen en ook gewoon kritisch te zijn op dingen die niet goed gaan. Mo kan verschrikkelijk goed voetballen. Als ik zie wat voor dingen hij kan, dan brengt hij nu niet genoeg en dat weet hij zelf ook. Het is een jonge jongen die daarmee in een nieuwe situatie zit. Ik vind het een mooie uitdaging voor hem dat hij op deze leeftijd daarmee om moet gaan en in dat proces wil ik hem graag helpen. We hebben gisteren nog een mooi gesprek gevoerd. Ik voel bij hem dat hij zelf alles wil doen om uit deze situatie te komen."

Dumfries zag dat PSV vrijdag in de Europa League gekoppeld werd aan PAOK Saloniki, Granada en Omonia Nicosia. "PAOK is een Griekse topclub, Granada een stabiele club in La Liga. Er liggen genoeg kansen voor ons denk ik. Een meevaller zou ik de loting niet willen noemen, want het zijn gewoon goede ploegen. PAOK heeft Benfica uitgeschakeld, dus dat zegt wel iets. Spaanse teams zijn meestal tactisch goed en ook goed aan de bal. Overwintering is natuurlijk ons doel en we maken zeker een goede kans. We onderschatten niemand en hebben na de overwinning op Rosenborg een goed gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen